rnrnrn
یکی از مشکلات مطرح شده در جامعه پزشکی کنونی که به صورت پاندمی رشد سریعی به خود گرفته گازهای سمی و ویروس های تنفسی نوظهور می باشد که تاکنون منجر به تلفات انسانی بسیار بالایی گردیده است. تحقیقات بسیاری نشان می دهد آنیون اکسیژن موجود در طبیعت عامل اصلی تصفیه هوا است و اثرات سلامتی و درمانی در روان و جسم موجودات زنده دارد. این محصول با الگو برداري از طبيعت، با استفاده از مواد پايه گياهي، که يون منفي اكسيژن توزيع میکند، هوا را از هرگونه بوي بد، گاز سمي و گرد و غبار پاك سازي مينماید. این فناوری دارای نمونه صنعتی، تاییدیه های علمی، آزمایشی، ثبت اختراع، تست عملیاتی در محیط واقعی، ورود به بازار (محدود) و سطح بلوغ فناوری ۹ است. بازار مصرف آن شامل مصرف کنندگان شخصی (مانند مصارف خانگی، افراد حساس به بیماری های واگیردار و تنفسی، افرادی که لنز استفاده میکنند، افراد بالای چهل سال دارای خشکی چشم، افراد شاغل در محیط های آلوده و افراد دچار تعریق زیاد)، موسسات و اماکن شامل بیمارستانها، مساجد، فروشگاه ها، ادارات، کارخانجات، سینماها، رستورانها و سایر مکان های عمومی است.
طرح دارای تاییدیه های علمی، آزمایشگاهی و ثبت اختراع است.
تست بازار محصول با موفقیت پشت سر گذاشته شده است و آماده تولید انبوه است.
دارای ظرفیت صادراتی است.
باکتریهای موجود در دهان ما بیشتر از جمعیت انسانهای کره زمین است. اگر این باکتریها بر روی لثه ها مستقر و تثبیت شوند، موجب مشکلات و بیماریهای لثه خواهند شد. شکلهای مختلفی از بیماریهای لثهای و بافتهای اطراف دندانی وجود دارد که شایعترین آنها ژنژیویت (التهاب مراحل اولیه لثه) و پریودنتایتیس (التهاب حاد لثه و بافت های کناری و نگهدارنده) می باشند. ژنژیویت یا التهاب اولیه لثه از طریق پر خون شدن بافت لثه و همچنین خونریزی های موضعی قابل تشخیص است. این عارضه با رعایت بهداشت مناسب دهان و دندان قابل برطرف شدن می باشد.
خمیر دندان گیاهی مورد نظر بر پایه ریشه گیاه زردچوبه و مریم گلی، روغن نارگیل، روغن زیتون و…. است.
با افزایش روز افزون ساخت و ساز شهرها و ایجاد ساختمانهای بلند مرتبه، به علل مختلفی از جمله تامین فضای تاسیساتی، تامین پارکینگ مورد نیاز، تامین انباریها، و غیره، این ساختمانها بایستی اقدام به احداث طبقاتی در زیر سطح زمین بنمایند. احداث طبقات
زیرزمین مستلزم انجام فرایند حفاری و ایجاد گود در زمین مورد احداث میباشد. عملیات حفاری سبب ایجاد یک دیواره خاکی در جدار گود شده که با افزایش عمق گود و با توجه به جنس خاک، احتمال ریزش و تقلیل ظرفیت باربری سازه های مجاور، امکان نشست و تغییرمکان های بیش از حد مجاز افزایش می یابد. برای جلوگیری از ریزش گود بایستی نسبت به انتخاب اجرای سازه نگهبان مناسب جهت جلوگیری از ریزش گود اقدام و محاسبات فنی آن انجام شود. از طرفی روش های مرسوم کنونی برای حفاری مشکلات متعدد فنی، اقتصادی، کاربردی و… به همراه
دارند.
دستگاه حفار مکانیزه توانایی حفر و مقاوم سازی تا عمق ۲۲ متری را دارد و نکته قابل توجه در مزیت بکارگیری این دستگاه، افزایش سرعت اجرا و کاهش هزینه های تمام شده در عین ایمنی بالاتر نسبت به روش های مشابه است.
لازم به ذکر است برای پروژه های بزرگ ساختمانی این اختلاف بسیار بیشتر شده و حتی منجر به حفظ زیربنای طبقات زیرزمین میشود که میتواند عایدی مالی بسیار چشمگیری برای کارفرما داشته باشد.
دستگاه دارای نمونه خارجی نیست و دارای ظرفیت بسیار مناسب جهت صادرات است.
یک عدد دستگاه توسط شرکت سازنده، ساخته شده است و در حال اجرای پروژه های مقاوم سازی در سطح شهر مشهد است.
از مزیت های دیگر دستگاه تکنولوژی خاص این دستگاه و حق انحصاری بودن آن است. که اطمینان خاطر بسیار مناسبی برای سرمایه گذار فراهم آورد.
بازار هدف این طرح صنعت راه و ساختمان و مدل کسب وکار شامل ارائه خدمات، فروش دستگاه و خدمات پس از فروش می باشد،
برخی از مشتریان این دستگاه شامل؛ شرکت های گرید یک و دو ساختمان و راه سازی، شهرداری ها و سازمان قطار شهری، پیمانکاران مرتبط با گود برداری، دستگاه داران دارای بیل مکانیکی و لودر و فعال در محیط شهری در سطح ملی و بین المللی می باشند.
بلوک هبلکس یا بلوکهای AAC نوعی از مصالح سبک هستند که امروزه رشد چشمگیری در صنعت ساختمان داشته است. بلوک هبلکس که بتن هوادار اتوکلاو نیز نامیده میشود در ضخامتهای مختلف تولید و در دیوارچینی ساختمان به کار برده میشود. امروزه برای کنار هم قراردادن بلوکها از نوعی چسب پایه سیمان استفاده میشود. این دسته از چسبها غالبا به صورت ملات در کیسههای ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرمی عرضه شده و با مخلوط کردن با آب و با استفاده از ماله دندانهای، به صورت خمیر در بین بلوکها استفاده میشود. ضخامت ملاتی که باید برای بلوکهای هبلکس استفاده شود حدود ۲ الی ۳ میلیمتر است. در کنار کارکردی که این ملاتها دارند دارای یکسری معایب هستند که شامل نیاز به اجرای درست و اصولی، سرعت پایین اجرا، افزایش وزن دیوار، محدودیت دمایی اجرا، مصرف بالای چسب و سختی در حمل و نقل و انبارداری است.
شرکت تولیدکننده در راستای ارتقاء کیفیت اجرای بلوک هبلکس، با بکارگیری تکنولوژیهای نوین و توجه کامل به محصولات روز، چسبی را به بازار معرفی نموده که با توجه به برخورداری از خواص فیزیکی و مکانیکی قابل توجه، میتواند عملکرد بلوکها را در کنار هم ارتقا دهد و با اجرای آسانتر و سریعتر در قالب قیمت مشابه با محصولات موجود، گزینه بسیار مناسبی برای عرضه به صنعت ساختمان باشد. در همین راستا، شرکت حاضر با معرفی محصولی تحت عنوان “چسب بلوک هبلکس تیوبی”، سعی بر حذف موانع موجود در استفاده حداکثری از بتنهای سبک را دارد. با اختراع و تولید این نوع چسب، علاوه بر استحکام فراتر از نیاز و برطرف شدن معایب اجرایی، امکان سبکسازی، تسریع در بلوکه چینی، حذف آب، کاهش مصرف چسب، امکان اجرا در دماهای پایین و در نهایت کاهش هزینه های اجراء را شاهد خواهیم بود.
به علت توانایی اجرا در دماهای متفاوت، محصول از ظرفیت صادراتی مناسبی برای ورود به بازار کشورهای گرمسیر (مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس) و سردسیر (مانند روسیه) است.
دیدگاه ها بسته شده اند.