nبه گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پلاک فشاری لغزنده دو تکه ارتوپدی (ODSCP) به همت دکتر ˈامیر رضا کچوییˈ استادیار گروه ارتوپدی این دانشگاه و به شماره ثبت اختراعات 68572، طراحی و ساخته شده است.
n
nاین پلاک ارتوپدی در جشنواره اختراعات سال 2011 ژنو موفق به دریافت دیپلم افتخار و مدال طلای این جشنواره شد و هم اکنون در مرحله ثبت بین المللی است
”
————————————-
n.
n
nاستادیار گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازنده پلاک مزبور در این باره گفت: این پلاک در بیمارانی که دچار انحرافات زانو و یا افراد میانسال که مبتلا به آرتروز زانو هستند، مورد استفاده قرار می گیرد.
n
nدکتر کچویی افزود: برای درمان انحرافات زانو از فناوری های مختلفی استفاده می شود که هر یک از این فناوری ها ممکن است مشکلات و عوارضی برای بیمار بدنبال داشته باشند، درحالی که استفاده از این پلاک علاوه بر افزایش سرعت عمل و دقت لازم، دارای عوارض کمتر بوده و از شکستگی های مازاد در ناحیه زانو نیز پیشگیری می کند.
n
nوی گفت: هزینه استفاده از پلاک مزبور، یک دوم نمونه های خارجی است.
n
nوی اظهار داشت: مراحل تولید تجاری این پلاک پس از تائید اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با مشارکت یکی از شرکت های تولید داخلی آغاز شده که این اقدام گامی موثر در راستای خودکفایی و درمان بیماران به شمار می رود./1
n
‘
