تجاري سازي ساخت دستگاه بازيابي و استحصال مواد از زباله شهري

nطرح ساخت دستگاه بازیابی و استحصال مواد از زباله شهری در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تجاری سازی شد.
nمدیر عامل شرکت دانش بنیان رهجویان آینده نقش جهان در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان امروز گفت: این طرح با سرمایه گذاری 5 میلیارد ریالی شهرداری های شاهین شهر و میمه و برخوار تجاری سازی شد.
nآقای پورعلاقمندان گفت: دستگاه بازیابی و استحصال مواد از زباله شهری دارای بخش های کیسه بازکن مکانیکی ، سرند انتقال دهنده و سیستم جداسازی و پردازش کننده است که روزانه 250 تن زباله شهری را جمع آوری و جدا سازی می کند


————————————-

n.
nوی افزود: این دستگاه زباله ها را مکانیکی جمع آوری و از کیسه جدا می کند و به بخش های مواد آلی ، مواد آلومینیومی ، پلاستیک ، شیشه و فلزات آهنی و پت تقسیم می کند.
nمدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: کاهش 80 درصد شیشه و مواد تیز ، جلوگیری از تماس دست با زباله و تولید کود استاندارد و افزایش دو برابری راندمان کار و تولید از جمله ویژگی های این دستگاه است.
nدستگاه بازیابی و استحصال مواد از زباله شهری به شماره 71161 در اداره کل ثبت مالکیت های صنعتی به ثبت رسید.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *