n
محققان دانشگاه «سوت ايست» در شهر نانجينگ چين وسيلهاي ابداع كردهاند كه امواج الكترومغناطيسي را كه از تمام جهات مي آيند به دام انداخته و جذب ميكند و بدون هيچ انعكاسي آنها را به درون ميكشد.
n
n
”
————————————-
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين «جاذب الكترومغناطيسي هم سويه» كه مخترعان آن – كويانگ چنگ و تاي جون كوي – از آن به عنوان يك ميني سياه چاله الكترومغناطيسي ياد ميكنند، ميكروامواج را از تمام جهات و راستاها با چرخشهاي پرتوي به سمت داخل به درون خود مي كشد.
n
n
چنگ و كوي با همكاري آزمايشگاه امواج ميليمتري استيت كي در اين دانشگاه وسيله ابتكاري خود را از 60 هزار صفحه مداري ساخته اند كه اين نوارها به شكل لايههاي به سمت مركز چيده شده و در متامواد پوشيده شدهاند.
n
n
تاثير پيچشي اين وسيله با استفاده از متامواد غيرمقاوم به ميكروامواج روي لايه خارجي و متامواد مقاوم در هسته داخلي ايجاد شده است.
n
n
حاصل اين ابداع گيزمويي بود كه 99 درصد از ميكروپرتوهاي اطراف را جذب كرد.
n
n
اين تحقيق در مجله «نيوژورنال فيزيك» منتشر شده است.
n
‘
