محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز با حضور در مراسم افتتاح پروژه های ارتباطی اپراتور دوم گفت: این دستاورد ها درخدمت گسترش شبکه ملی اطلاعات است؛ شبکه ملی اطلاعات که 14 سال است مطرح بوده همواره مورد نظر مقام معظم رهبری بوده است و خوشبختانه در این دولت عملیاتی می شود.
————————————-
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز با حضور در مراسم افتتاح پروژه های ارتباطی اپراتور دوم گفت: این دستاورد ها درخدمت گسترش شبکه ملی اطلاعات است؛ شبکه ملی اطلاعات که 14 سال است مطرح بوده همواره مورد نظر مقام معظم رهبری بوده است و خوشبختانه در این دولت عملیاتی می شود.
به گزارش اقتصاد آنلاین، وی باتاکید بر موضوع صیانت اجتماعی در استفاده از فضای مجازی برای خانواده و کودکان تاکید کرد و افزود: سیم کارت کودک و نوجوان در تحقق این امر موثر است.nوزیر ارتباطات تاکید کرد که کلیه اپراتورها به دنبال آن هستند که برای زائرین حسینی تسهیلات و خدمات بهینه تر فراهم شود.nاو بابیان اینکه تولید محتوا یک ثروت و درآمد است اظهار کرد: باید از این دیتا و پهنای باند موجود کسب ثروت کرد.nوی همچنین افزود: اعتقاد دارم کاری که امروز انجام شد قسمت قابل توجهی از آن در خدمت گسترش شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک است.nواعظی اظهار کرد :گردشگری یکی از اولویت های دولت است و نمی شود از گردشگر دعوت کنیم اما الزامات ارتباطی لازم را نداشته باشیم.nوزیر ارتباطات افزود: ایرانسل و در تمامی جلسات مرتبط به شبکه ی ملی اطلاعات حضور داشته است و طبق برنامه زمانبندی که ارائه کرده اند کارها را پیش برده اند، حتی ایرانسل جلوتر از برنامه هاست.nوی همچنین خبر داد: در دهه مبارک فجر فاز دوم شبکه ملی اطلاعات به بهره برداری خواهد رسید.nاو ادامه داد: با توجه به اینکه در کشور مشکل فیبر نوری وجود دارد و اپراتور فیبرنوری هم نتوانسته فیبر را به همه منازل و حتی برخی کسب و کارها برساند، فکر میکنم این کار بتواند بخشی از خلا در این زمینه را جبران کند و این خدمت بتواند در امور شبکه ملی اطلاعات هم تسهیلگر باشد.nواعظی تاکید کرد: در کنار این امر امیدواریم پایه های دولت الکترونیکی مستحکم شود و به یقین در این راه اپراتورها باید نقش پر رنگی ایفا کنند.nوزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به فعالیت مربوط به زائران حسینی در حوزه ارتباطات اظهار کرد: از کلیه اپراتورها و خصوصا ایرانسل تشکر می کنم، زیرا آنها به دنبال آن هستند که برای زائرین حسینی تسهیلات و خدمات بهینه تر فراهم شود.nوزیر ارتباطات در ارتباط با مسایل اقتصادی مربوط به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعت گفت: در کشور باید در پی توسعه کسب و کار بود و شغل های بیشتری را پدید آورد، در این زمینه اپراتورها باید پیشگام باشند.nوی هچنین افزود: شرکت هایی مانند ایرانسل وظیفه ی اشتغال زایی و بومی کردن فناوری را در داخل کشور عهده دار هستند و آنها باید در این راستا برای شرکت های کوچک همانند یک الگو عمل کنند.nواعظی تاکید کرد امروز تولید محتوا یعنی ثروت و درآمد و لذا اگر می خواهیم از دیتا و پهنای باند درآمد زایی کنیم باید تولید محتوای فاخر کنیم.nوی همچنین با اشاره به تحولات اخیر در حوزه ارتباطات عنوان کرد: امروز پیام ها از طریق ویدیو منتقل می شوند؛ راهکاری که استفاده ی عظیمی از دیتا می کند به همین خاطر هیچ کس گمان نمی کرد مصرف دیتای کشور به چنین حجمی برسد.nوزیر ارتباطات در ادامه افزود: سیاستهای ما در زمینه افزایش پهنای باند و تعداد کاربران مخالفان زیادی داشته ولی به هر حال ما سیاست هایی را دنبال می کنیم که هم راستا با اهداف نظام هستند.nوی همچنین به نقش جوانان در این زمینه اشاره کرد و افزود: اجرایی شدن آنچه از آن سخن گفتیم باید توسط فارغ التحصیلان مملکت خودمان صورت پذیرد.nوزیر ارتباطات خواستار رقابت سالم بین اپراتورها شد و گفت: ایرانسل تنها خدمت رسان ۴۷ میلیون کاربر نیست بلکه فرهنگ رقابت سالم را در حوزه ی ICT بنیانگذاری کرده است؛ من شدیداً با رقابت تخریبی از سوی هر فرد و نهادی مخالف هستم.
‘, 1, 24, ‘2016-10-01 12:11:02’, 750, ‘
