rnrnrn
پژوهشگران زنجاني به پروتكل توليد جوجه مقاوم در برابر گرما دست يافتند

پژوهشگران زنجاني به پروتكل توليد جوجه مقاوم در برابر گرما دست يافتند

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



پژوهشگران زنجاني به پروتكل توليد جوجه مقاوم در برابر گرما دست يافتندReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:

nمعاون امور دام و طيور سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان گفت: پژوهشگران زنجاني به پروتكل توليد جوجه مقاوم در برابر گرما براي نخستين بار در جهان دست يافتند.رحمان رستمخاني دوره جوجه كشي را از نظر دما و رطوبت بسيار حساس دانست و افزود: در اين پروتكل جوجه ها مي توانند در صورت مواجهه با استرس گرمايي در دوره جوجه كشي براي تحمل اين تغييرات، آماده و سازگار شوند.

————————————-

n     وي ادامه داد: نوعي سازگاري به افزايش دما در اين نوع جوجه ها كه در زمان جوجه كشي در اثر اجراي پروتكل مقاومت لازم را پيدا كرده اند، ايجاد شده است. رستمخاني گفت: اين جوجه ها مي توانند در شرايط دمايي بالاتر از دماي آسايش بين ۸ الي ۱۰ درجه سانتيگراد بالاتر از دماي ۳۳ درجه از روز ۲۰ دوره پرورش تا انتهاي دوره بخوبي در مقابل گرما مقاومت نشان دهند. وي با بيان اين كه تا زمان حاضر نمونه چنين پروتكلي در جهان كشف نشده است، خاطرنشان كرد: در اين اختراع براي نخستين بار در دنيا، افزايش دما هم در اوايل و هم در اواخر جوجه كشي اجرا شده است.
n    
n    
n    
n    
n روزنامه ايران، شماره ۵۰۷۳ به تاريخ ۲۰/۲/۹۱، صفحه ۱۰ (دانش)

مطلب پیشنهادی:   پیشتازی دانشجویان یزدی ؛ ثبت یک اختراع در دانشگاه یــزد
05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!