10 اختراع در دانشكده دندانپزشكی مشهد به ثبت رسیده است

nمعاون پژوهشی دانشكده دندانپزشكی مشهد از ثبت 10 اختراع در حوزه دهان و دندان و تجهیزات دندانپزشكی در این دانشكده خبر داد.
n


————————————-

n
nبه گزارش روز پنجشنبه دانشگاه علوم پزشكی مشهد، دكتر 'اعظم سادات مدنی' افزود: این اختراعات كه از پارسال تاكنون صورت گرفته گام مهم و موثری در راستای خودكفایی و اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی بوده است.
n
nوی اختراع دستگاه شبیه ساز عمل نوشیدن برای انجام آزمونهای آزمایشگاهی بر روی مواد و تكنیكهای دندانپزشكی، دهانشویه گیاهی تركیبی چای سبز و آلوئه ورا برای درمان درد التهاب لثه، ساخت سولفات كلسیم به روش گرانول به عنوان پیوند استخوانی، طراحی وساخت نخ بخیه نانو سیلور، طراحی و تولید پانسمان نانو سیلور، فرمولاسیون دهانشویه گیاهی زنجبیل با اثر ضدالتهاب و ضدباكتری و نرم افزار آنالیز خنده را از جمله این اختراعات ذكر كرد.
n
nاو با اشاره به افزایش 63 درصدی مقالات ISI دانشكده دندانپزشكی مشهد در این مدت نیز گفت: 44 مقاله اعضای هیات علمی این دانشكده پارسال با رشد 63 درصدی در پایگاه بین المللی ISI نمایه شده است.
n
nمعاون پژوهشی دانشكده دندانپزشكی مشهد همچنین از رشد 11 برابری تعداد كتابهای چاپ شده از سوی اعضای هیات علمی این دانشكده خبر داد و افزود: پارسال 12 كتاب در دانشكده دندانپزشكی به ثبت رسیده است.ك/1

‘, 1, 20, ‘2012-06-01 12:50:12’, 750, ‘

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *