حمایت برای تجاری سازی و صنعتی کردن طرح های برگزیده همایش تولید ملی

nمحمود توکلی گفت: طرح‌های برگزیده همایش تولید ملی برای تجاری‌سازی و صنعتی کردن مورد حمایت قرار می‌گیرند.

n

n

————————————-

n

n

    n

  • n

  • n

    n

  • n

  • n

n

n

nمحمود توکلی دبیر همایش تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اظهار داشت: همایش منطقه‌ای تولید ملی از سوی سازمان بسیج علمی کشور با هدف بررسی چالش‌های تولید ملی با تاکید بر نقش نیروهای بسیجی برگزار شده و زمینه حمایت از برگزیدگان این همایش فراهم است.

n

nوی افزود: در این همایش نیروهای بسیجی از 6 استان در دو محور مقالات و اختراعات برتر شرکت کردند و حمایت‌های صورت گرفته از این برگزیدگان در فرآیند عرضه تجاری‌سازی و صنعتی کردن اعم از حمایت‌های مالی و معنوی است.

n

nتوکلی ادامه داد: همچنین فضا برای احداث کارگاه در مقیاس نیمه صنعتی برای برگزیدگان این طرح‌ها فراهم می‌شود.

n

nدبیر همایش تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی اظهار داشت: در این همایش 110 مقاله دریافت کردیم که 35 مقاله پذیرفته شد و از این تعداد 5 مقاله به عنوان مقاله برتر با موضوع نقش بسیج در رفع چالش‌ها و مشکلات برگزیده شدند.

n

nوی در پایان افزود: همچنین در بخش اختراعات 85 طرح دریافت کردیم که 28 طرح پذیرفته شدند و از این تعداد 5 طرح به عنوان طرح برگزیده معرفی شد.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *