اختراعی جدید برای پیش بینی طوفان ها و حوادث

nدانشمندان علوم فضايي در جديدترين اختراع نوعي دستگاه رصد براي پيگيري وضعيت رعد و برق زمين در فضا طراحي نموده‌اند.

n

nاين دستگاه جديد که به زودي به همراه ساير تجهيزات به ايستگاه فضايي بين‌المللي فرستاده و از آنجا پس از استقرار به صورت خودکار نصب خواهد شد به دانشمندان توانايي و قابليت رصد رعد و برق زمين را خواهد داد.

n

n

nگفتني است: به طور متوسط در هر 5 ثانيه يکبار در زمين رعد و برق اتفاق مي‌افتد که اين دستگاه مي‌تواند سرعت، ميزان قدرت و نيز تراکم و حجم اين رعد و برق‌ها را در مناطق مختلف زمين اندازه‌گيري کند و به خصوص از پيش‌بيني طوفان‌ها و آسيب‌هاي احتمالي مفيد واقع شود.

n


————————————-

nدانشمندان از ردگيري اين رعد وبرق هدف ديگري را نيز پيگيري مي‌کنند و آن بررسي رابطه‌ي امواج گاما با طيف‌ها و طوفان‌ها و فعاليت‌ هسته‌ي مرکزي خورشيد است تا به طريقي ماهيت اين امواج را بيشتر مورد تحقيق قرار ‌دهند.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *