به همت محقق ايراني رنگ‌هاي ترافيكي با مقاومت 150 درصدي توليد شد

رنگ‌هاي ترافيكي با مقاومت و كيفيت ارتقا يافته 150 درصدي با كمك فناوري نانو در يك پايان‌نامه دانشجويي ساخته شد و به توليد انبوه نيز رسيد.

n

 


————————————-

مهدي لقايي مجري اين طرح تحقيقاتي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي فارس گفت: قبل از انتخاب موضوع پايان‌نامه‌ام در شركت توليد كننده رنگ هاي ترافيكي، صنعتي و ساختماني فعال بودم كه در آن‌جا با مشكلات رنگ‌هاي ترافيكي آشنا شدم.
وي ادامه داد: رنگ‌هاي ترافيكي از آن‌جا كه براي خط‌كشي جاده‌ها و راه‌ها استفاده مي‌شوند، در شرايط آب‌وهوايي متغير قرار دارند و باران، برف و رد شدن ماشين‌ها از روي آن‌ها باعث مي‌شود كه اين رنگ‌ها خيلي زود پاك شوند.
اين محقق ايراني افزود: اين امر باعث شد تا براي پايان‌نامه كارشناسي‌ارشدم پروژه‌اي را براي ارتقا كيفيت و مقاومت اين رنگ‌ها تعريف كنم.
وي اضافه كرد: در اين پروژه نانو ذرات را داخل ماتريس پليمري پايه رنگ وارد كرديم و مقاومت اين كامپوزيت را افزايش را تا 2.5 برابر افزايش داديم. در اين پروژه ماندگاري روي سطح آسفالت و مقاومت آن در مقابل خش نيز افزايش پيدا كرده است.
لقايي گفت: اين پايان‌نامه را در سال 86 آغاز كردم و موفق با قراردادي كه با شركت توليد كننده رنگ بستم، توانستم اين پروژه را تجاري كنم و قيمت توليد شده اين رنگ‌هاي ترافيكي كه در آن از نانو ذرات استفاده شده، هم قيمت رنگ‌هاي ترافيكي معمولي است.

n

 

‘, 1, 20, ‘2010-06-07 12:55:21’, 750, ‘

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *