تامین نیاز مخترعان در حوزه تجاری سازی مهم‌ترین نیاز امروز است

nخداداد پیرعلی در حاشیه برگزاری جشنواره منطقه‌ای اختراعات کوهرنگ در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: از مجموع اختراعات ارائه شده به این جشنواره 33 طرح از مخترعان چهارمحال و بختیاری است.

n

nوی افزود: استان اصفهان با ارائه 65 طرح بیشترین آمار ارائه اختراع و طرح نو را به خود اختصاص داده است


————————————-

n.

n

nپیرعلی با اشاره به شرکت مخترعانی از استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، قم و مرکزی در این جشنواره، گفت: استان قم با 12 اختراع، استان مرکزی با 26 اختراع در این جشنواره حضور دارند.

n

nرئیس بنیاد علمی نخبگان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تمامی اختراعات ارائه شده در این جشنواره جزء سطح سه محسوب می‎شوند.

n

nوی با اشاره به جوایز در نظر گرفته شده برای برگزیدگان این جشنواره، گفت: ارائه تسهیلات سه الی 5 میلیون تومانی و معافیت از سربازی از جمله این جوایز محسوب می‎شود.

n

nسومین جشنواره منطقه‌ای اختراعات کوهرنگ از 31 اردیبهشت ماه جاری در شهرکرد آغاز و تا دوم خردادماه به کار خود ادامه خواهد داد.

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *