rnrnrn
تاریخچه دونات از آنجائی شروع شد که در سال ۱۸۴۷، یک ناخدای کشتی دونات را به شکلی که امروز می شناسیم – با یک سوراخ اختراع کرد. دونات نوعی دسر یا فرآورده قندی است که از خمیر سرخ شده تهیه می شود و در بسیاری از کشورها محبوب است و در اشکال مختلف به عنوان یک میان وعده شیرین تهیه می شود.
اولین بار در قرن ۱۹ توسط مهاجران هلندی در آمریکا پخته شدهاست اما روایت دیگری نیز وجود دارد که یک قناد جوان ۱۶ ساله آمریکایی، ادعا کردهاست که دونات حلقه ای شکل را در سال ۱۸۴۷ میلادی روی عرشه یک کشتی تجاری پختهاست.کاپیتان Hanson Gregory(هَنسون گریگوری) در دوران نوجوانی و در حالی که سعی می کرد به خدمه ملوانان غذا بدهد این دونات را خلق کرد.
او برای سوراخ مرکزی دونات از قلع جعبه کشتی استفاده کرده است و این گونه میگویند که برای ادویه و طعم دونات از جوز، دارچین، فندق یا گردو و پوست گردو استفاده کرده است.
برای پخت کامل داخل خمیر، خمیر باید مدت بیشتری در روغن بماند که باعث سوختن قسمت های بیرونی آن می شود. با این حال، سوراخ کردن وسط خمیر باعث می شود که داخل و خارج آن به طور یکنواخت بپزد و یک دونات عالی ایجاد کند.
هر سال در اولین جمعه ماه ژوئن، مردم در روز ملی دونات شرکت میکنند و دونات را جشن میگیرند و خانم های ارتش نجات را گرامی میدارند. خانم های ارتش رستگاری زنانی هستند که در طول جنگ جهانی اول برای سربازان دونات سرو می کردند.
طبق گفته کاربران گوگل، دونات های لعاب دار به عنوان محبوب ترین دونات برتری دارند. این سبک ساده و کلاسیک دونات مطمئناً جمعیت را خوشحال می کند، شاید به همین دلیل است که در بالای لیست محبوب ترین سبک های دونات قرار می گیرد.