n
علیرضا شهبازی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج با بیان اینکه تا کنون 6200 طرح به سازمان بسیج علمی ارائه شده است گفت: از این تعداد طرح، 2400 طرح جهت ساخت نمونه مورد حمایت قرار گرفتند.”
————————————-
n
وی در ادامه با بیان اینکه از 70 طرح جهت تجاری سازی مورد حمایت قرار خواهند گرفت افزود: از مجموع طرح هایی که به سازمان بسیج علمی ارائه شدند، 70 طرحی که به دنبال رفع نیازهای واقعی جامعه بودند انتخاب شدند و در آینده جهت تجاری سازی مورد حمایت قرار می گیرند.
n
شهبازی در ادامه با اعلام اینکه از این 70 طرح برگزیده، 7 طرح به عنوان طرح برگزیده اعلام می شوند اظهار کرد: در آخرین روز جشنواره 8 کارگروه که متشکل از اساتید برجسته و همچنین صنعتگران هستند 7 طرح را به طور نمادین از این 70 طرح برگزیده انتخاب می کنند.
n
وی در خاتمه با بیان اینکه طرح هایی که توسط کارشناسان سازمان بسیج علمی برگزیده نمی شوند هم از حمایت های سازمان بسیج علمی بی بهره نمی ماند بیان کرد: به صاحبان طرح هایی که مورد قبول قرار نگرفتند توسط صنعتگران مجرب مشاوره داده می شود تا بتوانند طرح شان را پخته تر کنند.
n
خبرگزاری بسیج
n’
