در طرحي ابتكاري آينه مياني خودرو حذف شد

در يك طرح تحقيقاتي آينه مياني خودرو به همت مبتكر ايراني حذف شد.

n

فرخ زرگريان مجري اين طرح در گفت‌وگو با خبرنگار علمي خبرگزاري فارس گفت: آينه مياني خودرو مهمترين آينه به كار رفته در اتومبيل است، اما بيشتر اوقات در طي شب نور خودروهاي عقبي باعث آزار چشم راننده مي‌شود.”
————————————-

وي افزود: انعكاس نور خودرهاي عقبي باعث خستگي چشم راننده مي‌شود و در برخي اوقات اين خستگي باعث بروز حوادث ناگواري مي‌شود.
اين مخترع ايراني گفت: آينه‌هايي كه قابليت جذب نور را دارند و تنها تصاوير را منعكس مي‌كنند بسيار گران قيمت هستند و هم اكنون از اين آينه‌ها در بنز و بي‌ام‌و استفاده مي‌شود.
وي ادامه داد: در اين طرح از آينه 206 استفاده شده و اين آينه در پشت خودرو نصب مي‌شود. يك دوربين مدار بسته تصوير آينه را به LCD تعبيه شده در جلوي راننده منتقل مي‌كند.
زرگريان گفت: اين آينه نياز به تنظيم ندارد و نقاط كوري كه در آينه‌هاي مياني وجود دارد را پوشش مي‌دهد.

‘, 1, 20, ‘2010-06-08 05:28:27’, 750, ‘

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی نشان گذاری شده اند *