rnrnrn
موفقیت محققان رویان در سلول‌درمانی کودکان فلج مغزی و درمان عارضه انگشتان به هم چسبیده

موفقیت محققان رویان در سلول‌درمانی کودکان فلج مغزی و درمان عارضه انگشتان به هم چسبیده

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



موفقیت محققان رویان در سلول‌درمانی کودکان فلج مغزی و درمان عارضه انگشتان به هم چسبیدهReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n

n

nرییس پژوهشگاه رویان از موفقیت محققان دپارتمان طب ترمیمی پژوهشگاه در درمان انگشتان به هم چسبیده بیماران اپیدرمولیزوبلوسا، اثربخشی سلول درمانی در کودکان فلج مغزی و به کارگیری سلول مزانشیمی در درمان استنوآرتریت خبر داد.

n

nدکتر حمید گورابی روز چهارشنبه در مراسم تقدیر از برگزیدگان چهاردهمین جشنواره تحقیقاتی بین‌المللی رویان که همزمان با افتتاحیه چهاردهمین کنگره بین‌المللی باروری و ناباروری، نهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و هشتمین همایش پرستاری و مامایی در پزشکی تولید مثل «رویان» در سالن همایش‌های رازی برگزار شد، خاطرنشان کرد: دانشمندان جوان برگزیده این دوره و نیز آنان که در رده‌های بعدی قرار گرفتند و اصولا تمام دانشمندان جهان افرادی هستند که با تلاش بی‌وقفه خود اثبات کرده‌اند جز برای ارتقاء زندگی بشر و ساخت جهانی ایده‌آل به چیز دیگری نمی‌اندیشند اما وظیفه ماست که تلاش آنها ارج نهیم و مشوق راه سختی باشیم که آنها طی می‌کنند.


————————————-

nوی با اشاره به این که جشنواره رویان همواره یادآور نام دانشمند فقید زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی است، اظهار کرد: او ۲۲ سال پیش پژوهشگاه رویان را با هدف ارتقاء سلامت جامعه ایران و فعالیت‌های علمی روز دنیا پایه‌گذاری کرد و هشت سال پس از آن نخستین جشنواره و کنگره بین‌المللی رویان را با هدف برقراری ارتباطات علمی بین‌المللی که لازمه حرکت در لبه علم است برگزار کرد.

n

n

nرییس پژوهشگاه رویان افزود: اکنون که چهاردهمین دوره جشنواره را برگزار می‌کنیم، پژوهشگاه در حرکت علمی خود مستحکم‌تر و جشنواره در نزد جوامع علمی مقبول‌تر شده است. پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی پس از دو دهه فعالیت اکنون بر آن است که در چشم‌انداز افق سال ۲۰۱۵ به عنوان قطب تحقیقات و فناوری در تراز بین‌المللی و از مراجع علمی در علوم سلول‌های بنیادی ، طب تولید مثل، زیست فناوری و طب ترمیمی باشد.

مطلب پیشنهادی:   دستیابی محققان کشور به پایداری 60 روزه نانو ذرات برای صنایع دارو سازی

n

n

nگورابی با بیان این که پژوهشگاه رویان ماموریت خود را در چهار محور پژوهش و توسعه علم و فناوری، آموزش و ترویج یافته‌های علمی، تجاری سازی یافته‌های پژوهشی و درمان بیماری‌های صعب‌العلاج و ناباروری تعریف کرده است، اظهار داشت: پژوهشگاه در حال حاضر دارای سه پژوهشکده سامل پزشکی تولید مثل، سلول‌های بنیادی و زیست فناوری است.

n

nپژوهشکده پزشکی تولید مثل با چشم‌انداز بهبود سلام جامعه از طریق درمان ناباروری و نوید داشتن فرزند به خانواده‌های نابارور، می‌کوشد با پژوهش در جنبه‌های مختلف ناباروری و درمان آن نرخ باروری را به همراه سلامت جنین ارتقاء بخشد.

n

n

nاین پژوهشکده در شش گروه علمی به تحقیق می‌پردازد. زمینه‌هایی همچون بهبود پروتکل‌های تحریک تخمدانی، بهبود شرایط لانه‌گزینی جنین و شناسایی عوامل شکست لانه‌گزینی جنین و سقط‌های خود به خود، توسعه روش‌های تشخیصی و درمانی کمتر تهاجمی، روش‌های بهبود پارامترهای اسپرمی و توسعه روش‌های انتخاب و جداسازی اسپرم‌های مناسب، بررسی آثار درمان سرطان‌ها بر گامتها، انجماد بافت تخمدان و کشت فولیکول در محیط آزمایشگاهی، تشخیص زودهنگام ابذر مالی‌های جنینی، اپی ژنتیک اسپرم، تخمک و جنین، تشخیص ژنتیکی پیش از لانه گزینی، تاثیر عوامل محیطی و شغلی موثر بر تولید مثل، بررسی موضوعات روانی موثر بر ناباروری زوجین، کیفیت زندگی و درمان آنها، اخلاق پزشکی، اپیدمیولوژی و سلامت باروری از اصلی‌ترین محورهای تحقیقاتی هستند

n

nمنبع : خبرگزاری ایسنا

n

nlkfu : .

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!