rnrnrn
۳۲اختراع ثبت بین المللی شد/ تسهیلات به محققانی که موفق به ثبت بین المللی شوند

۳۲اختراع ثبت بین المللی شد/ تسهیلات به محققانی که موفق به ثبت بین المللی شوند

  • مرتضی عطایی نژاد
  • |
  • 28 دسامبر 2023
  • |
  • بدون دیدگاه



32اختراع ثبت بین المللی شد/ تسهیلات به محققانی که موفق به ثبت بین المللی شوندReviewed by مرتضی عطایی نژاد on Dec 28Rating:
n

n

n

n

n

n:

n

n32 اختراع ثبت بین المللی شد/ تسهیلات به محققانی که موفق به ثبت بین المللی شوند

n

nرئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور از ثبت بین‌الملل ۳۲ اختراع با حمایت صندوق تا شهریورماه سال جاری خبر داد و گفت: این در حالی است که تعداد اختراعات ثبت بین‌الملل کل کشور حدود ۱۰۰ مورد اعلام شده است.

n

n

n

n

nدکتر علی حیدری  با اشاره به عملکرد صندوق در حوزه ثبت بین الملل اختراعات، افزود: از سال ۸۶ تا شهریور ماه ۹۲ تعداد متقاضیان درخواست‌ مساعدت برای ثبت بین‌المللی اختراعات ۴۷۲ مورد بوده که از این تعداد ۴۷ درخواست در دست بررسی داوران است


————————————-

n.

n

nرئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران اضافه کرد: علاوه بر این تعداد ۷۶ درخواست نیز در اداره‌های ثبت اختراع خارج از کشور فایل شده و تعداد ۲۷۰ درخواست توسط داوران صندوق مورد تایید قرار نگرفته است.

n

nحیدری با تاکید بر اینکه ۳۱ درخواست تایید شده توسط داوران صندوق در حال انعقاد قرارداد با شرکت‌های کارگزار برای فایل در ادارات ثبت اختراع خارج است، یادآور شد: تا سال گذشته از تعداد کل درخواست‌های ارسال شده برای ثبت بین‌المللی، ۲۵ اختراع ثبت نهایی شده و تعداد ۷ اختراع به مرحله تجاری سازی رسیده است.

n

nوی خاطر نشان کرد: از آغاز سال جاری تا کنون ۷ اختراع دیگر نیز ثبت نهایی شده است که در مجموع تا شهریور سال جاری تعداد ۳۲ اختراعات با حمایت صندوق ثبت بین الملل شده است.

مطلب پیشنهادی:   چالشهای تولید واشتغال در فناوری اطلاعات/ایجاد ۱۰هزار شغل در یکسال

n

nبه گفته رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران، تعداد اختراعات ثبت بین‌الملل کل کشور حدود ۱۰۰ مورد اعلام شده است.

n

nحیدری از کاهش ثبت اختراعات بین المللی در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در سال ۹۱ به دلیل کاهش بودجه صندوق و افزایش نرخ ارز، تعداد تقاضاهای ثبت بین‌المللی اختراعات کاهش یافت که به منظور حمایت از پژوهشگران برای ثبت بین الملل تغییرات لازم در سامانه صندوق برای تسهیل دسترسی مخترعان در دستور کار قرار دارد.

n

nرئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور خاطر نشان کرد: بر اساس ضوابط صندوق نیمی از هزینه‌های ثبت بین الملل از طرف صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تامین خواهد شد.

n

nوی یادآور شد: مخترعانی که موفق به ثبت بین‌المللی اختراع شوند، ۳۰ درصد هزینه‌های ثبت را به صورت تشویقی دریافت خواهند کرد و در صورت تجاری سازی آن، ۲۰ درصد باقی مانده هزینه‌ها را نیز به صورت تشویقی پرداخت خواهد شد.

n

nبه گفته وی تا پایان سال ۹۱ مبلغ ۵۴۷۷ میلیون ریال برای ثبت بین‌المللی پرداخت شده است.

n

n

nمنبع خبرگزاری مهر

05191010117
Contact راحت باشید، از ما بپرسید هر سوالی دارید!