rnrnrn

اخذ مجوز دانش بنیان

شرکت هایی که مجوز دانش بنیان دارند از حمایت های ویژه ای برخوردار می شوندمانند:معافیت های مالیاتی و گمرکی ، ارائه مجوز استقرار ، معافیت از پرداخت حق بیمه قرار داد هاو...

ثبت درخواست بیشتر بدانید

تعریف شرکت دانش بنیان

ماده ۱ «قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات»، شرکت دانش‌بنیان را این‌طور تعریف کرده است: شرکت یا موسسه ی خصوصی یا تعاونی که برای هم افزایی علم و ثروت، توسعه ی اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی ( شامل گسترش و کاربرد اختراع و نو آوری) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا ها و خدمات) در حوزه ی فناوری های برتر و با ارزش افزوده ی فراوان و بر اساس معیار های مورد نظر به تایید کارگروه می رسد.

درواقع طبق این ماده، فعالیت شرکت دانش‌ بنیان شما این نتیجه را در پی دارد که شما با استفاده از علم خود،‌ می توانید درآمدزایی ‌کنید. هم‌چنین با استفاده از روش‌های صحیح علمی می‌توانید به توسعه اقتصادی هم کمک کنید. تاسیس یک شرکت با کمک دانش علمی؛ اگر فردی تحصیل‌کرده هستید و به درآمدزایی هم فکر می‌کنید، یک شرکت دانش بنیان تاسیس کنید. اطلاعاتی که تولید می‌کنید محصولات اصلی شرکت شما هستند و با تجاری‌سازی آن‌ها می‌توانید سود به دست بیاورید.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
محتوای زبانه
  1. رزومه شرکت
  2. تصویر آگهی تاسیس به همراه آخرین تغییرات شرکت در روزنامه رسمی
  3. آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی کشور
  4. آخرین لیست بیمه شرکت و خلاصه وضعیت حقوق دستمزد و مزایا
  5. تصویر مجوزهای شرکت (مانند پروانه بهره‌برداری و مجوز تاسیس و…)
  6. نمودار سازمانی شرکت. (البته ارائه این دومورد اخیر، اختیاری است.)